Fotografering av konserter

kate      -

Fotografering av konserter

Er du en fan av metall og gleder deg til sommeren festivaler og konserter? Året 2020 er et svært spennende konsertår i Norge. Blant de store skal Judas Piest spille på DNB Arena i Stavanger den 16. juni. Selveste Iron Maiden skal spille senere samme måned, den 25. juni på Tons of Rock i Oslo. I juli skal Rammstein holde hele to konserter på Granåsen i Trondheim, den 26. og 27. juli.

Når man får se sine store helter er det en selvfølge at man vil ta bilder, men man må samtidig ta hensyn til andre i publikumet. Det er bedre å ta 10 bilder i løpet av hele konserten, og være i øyeblikket så mye som mulig. I trengselen er det lett å miste mobilen ut av hånden. Heldigvis kan man lett skaffe seg reservedeler til iphone, men enda viktigere er det å være forberedt i forkant. Bruk et sterkt deksel som beskytter telefonen mot slag og fukt, også på skjermen.

Som de fleste konsertgjengere har fått med seg, har det vært et økende problem med irritasjon over mye fotografering og filming under konserter. Da nettbrettene var nye, var det flere som filmet og tok bilder på nettbrett på konserter, noe som naturligvis skapte frustrasjon for andre som ikke fikk bra utsikt til scenen fremfor seg. Lyset fra relativt store skjermer skapte debatt i musikkmiljøet og konsertgjengere, og denne trenden tok heldigvis slutt ganske tidlig.

Nye innlegg

Heavy Metal

abubize-business