Opplev Geoff Tate på nærmeste scene!

kate      -

Opplev Geoff Tate på nærmeste scene!

Bilde av champagne på spa

Er du skikkelig fan av heavy metal og 80- talls rock? Da burde du få med deg en av de beste vokalist innen sjangeren, nemlig Geoff Tate. Selv om du ikke er storfan av heavy metal, så er dette et show verdt å få med seg. Ta på deg en Metallica t-skjorte og rist løs aggresjonen din etter en lang arbeidsdag. Verdens beste heavy metal-musiker, kommer til Kongsvinger for å synge over fire oktaver. Det er ganske spesielt, da flesteparten som synger klarer kun to til tre oktaver. Du kan se ham lørdagen på scenen på Vinger Hotell! Du kjenner sikkert Geoff Tate best for å ha spillet for metalbandet Queensrÿche. Er du Metallica-fan, så har du garantert sett Queensrÿche varme opp for dem. Siden konserten skal skje på Vinger Hotell, kan du like så godt booke på hotellet og oppleve en nydelig opplevelse på spa i tillegg. Da er du på samme plass, enkelt og greit!

Queensrÿche-låter på programmet

Selv om han nå spiller i et helt nytt band, kan han spille Queensrÿche-låter så lenge han ikke kaller bandet sitt for Queensrÿche. Geoff Tate skal la deg få oppleve konseptalbumet “Operatium Mindcrime” live! Dette er en spesialturné Tate har lagt ut på for å feiere at det er intet mindre enn 30 år siden utgivelsen av det albumet, som har vært høyt elsket av både prog- og metallfans siden det ble sluppet i 1988. I dag er det slik at ganske mange store artister på 80- tallet, legger ut på turné på mindre scener. Dette er jo bare en fordel for deg, om du ønsker å ha et intimt møte med artisten, som publikum. Er du musikkelsker, så kommer du sannelig til å få gåsehud av disse dyktige musikerne. Det er allerede blitt solgt et par hundre billetter! Fortvil ikke, du har fortsatt mulighet for å kjøpe billetter i døra. Det ryktes om at Tate ikke bare spenner over fire oktaver, men er ganske så glad i vin, og kanskje har med seg smaksprøver, ettersom han selv arbeider med vin og har det som en hobby!

Dårlig tid før konserten? Bestill lege på mobilen!

Utslett kan påvirke huden din, så vær bevisst over utslett. Årsaker til eksem kan komme av infeksjoner, allergiske reaksjoner, medisiner eller andre bakenforliggende sykdom. De vanligste årsakene til utslett er infeksjoner som er forårsaket av bakterier, sopp og virus. Det finnes imidlertid mange årsaker til utslett, dermed kan det være vanskelig å stille rett diagnose. For å gi en god vurdering av eksem er ved en kombinasjon av sykehistorien, fysiske undersøkelser, blodprøver eller hudprøver. Det er ting du kan gjøre selv, om du er plaget med utslett. Du kan eventuelt forebygge utbrudd ved å tilføre huden nok fuktighet med en god fuktighetskrem. Du kan også kle deg lettere, for å begrense svette. Det er fordi eksemet faktisk forverres, når svettekanalene i huden din blir tettere. Det er viktig at du lar huden din puste, med å ha mer løstsittende klesplagg på deg. Trenger du hjelp med vurdering av eksem, kan du enkelt bestille time hos kry.no via og få råd via en videosamtale fra en av legene.

Nye innlegg

Heavy Metal

abubize-business