AC/DC – glamrockens lynende helter

kate      -

AC/DC – glamrockens lynende helter

Alle som elsker litt hard musikk – har vært innom glamrockerne AC/DC. Gruppen som startet opp på 1970-tallet har overlevd tidens tann og tusenvis av nye rockegrupper. Britene fra Sydney har kjente låter som får oss til å slå på stortromma, men som også minner oss på om hvor viktig nettopp likestrøm og vekselstrøm er.

Her har du noen låter som kom som lyn fra klar himmel:

  • TNT
  • Heatseaker
  • Back in Black
  • Power Up
  • High Voltage
  • Get it Hot

Brødrene Young var de to som startet bandet, men siden har bandet hatt mange medlemmer. Og her skal vi se hvorfor.

Lysende ideer også på landeveien

Bandet som senere slo gjennom med albumet Highway to Hell tar oss til tema for sikkerhet på veien. Skal du jobbe på eller ved veien i Norge, så bør du ha arbeidslys du kan montere på taket.

Man kan godt nyte rocken man elsker mest, for eksempel låta Back in Business, for å løfte arbeidsøkta enda mer. AC/DC som egentlig forteller oss noe om strøm-retningen, er så viktig for at du også får lys på bilen.

Musikk gir deg pulserende rytme

Musikk er for mange det som gjør at de kommer seg gjennom arbeidsdagen. Ja, den hjelper sågar folk gjennom dagene de lever. Rock er også slik. Den dundrer løs i pulserende rytmer man ikke kan få nok av.

Gutta i AC/DC elsker alt som er lynende heftig. Enten det smeller som dynamitt eller lyner fra klar himmel. Ta for eksempel de tidligste medlemmene Chris Slade og Dave Evans. Disse to gutta startet karrieren som veiarbeidere på de øde landeveiene mellom Perth og Dundee. Her sjekket de veistandarden og gjorde utbedringer. Alltid med gode arbeidslys på bilen, da det både var vilt dyreliv og masse trafikk langs veien.

Hva har AC/DC og arbeidslys til felles

At rockemusikk trenger elektrisitet er det ingen tvil om og den trengs også på bilen din. Men standard lys på en bil i dag er ikke alltid nok. Derfor bør du gå for ekstra arbeidslys, selv når du bare bruker bilen til transport.

Skulle uhellet være ute, så er det helt nødvendig å ha lys. Ikke bare for deg selv når du må skifte dekk på en bekmørk vei, men også slik at andre skal se deg. Sikkerhet på vei kan synes langt fra ellevill rock, men jaggu finner vi fellestrekk her også. Velg arbeidslys når du ferdes på vei.

Nye innlegg

Heavy Metal

abubize-business