Metalmusikk på jobb

kate      -

Metalmusikk på jobb

Metalmusikk er kanskje ikke det første du tenker på når du skal på jobb, men i mange yrker har du faktisk muligheten til å lytte til musikk på jobb. Mange har yrker med mye støy, og bruker derfor hørselsvern. Andre har muligheten til å høre på radio for eksempel i bilen når de er på vei til og fra oppdrag. Da er det ingenting i veien for at du kan velge metal som bakgrunnsmusikk. Det vil gi deg flere timer til å lytte til favorittmusikken din.

Hørselvern med radio eller bluetooth

Velger du hørselvern med radio eller bluetooth, kan du både finne radiokanaler med metalmusikk, og du kan strømme den musikken du liker best. Bare husk å ikke skru opp volumet for mye, for det å lytte til musikk på altfor høyt volum kan skade ørene dine. Det er først og fremst i støyende jobber man bruker hørselvern. Hvis du for eksempel jobber på et anleggssted, driver med betongslipning eller kjører tunge maskiner, kan du fylle dagen med god musikk. Hvis du jobber selvstendig, eller i en liten bedrift, er det også mulig å leie verktøy til betongslipning, og dermed slipper dere å kjøpe inn dyre maskiner som dere sjelden trenger.

Radio i bilen

Radio i bilen er forholdsvis vanlig. Så sant du kjører en moderne bil, har du antakelig DAB-radio. Har du ikke det, kan du montere. Du kan også velge en bilradio med bluetooth, og velge musikken selv. Dette er løsningen for deg som kjører firmabil rundt omkring, og for deg som kjører langtransport. Metalmusikk er ofte bedre enn rolige ballader, i hvert fall dersom du skal kjøre langt og trenger å konsentrere deg. Kanskje du til og med må spise i bilen, og med lange dager på jobb, kan det bli veldig mange timer med god musikk.

Gjør kjedelig arbeid morsomt

Det beste med musikk på jobb, er at du slipper å kjede deg. Kanskje du jobber i et lager, og har få muligheter til å snakke med kolleger. Eller kanskje du jobber i et verksted eller andre steder der du kan spille musikk uten at det går utover selve arbeidet. Metalmusikk passer selvsagt ikke hvis du jobber på biblioteket. Da må du i hvert fall høre på den med hodetelefoner slik at du ikke forstyrrer andre. Men dersom du jobber med betongslipning eller annet støyende arbeid, passer det perfekt å høre på favorittmusikken. Da slipper du å klage på at du har for lite tid til å høre på musikk når du kommer hjem.

Musikk på veien

Hvis du kjører bil til jobb, kan du både starte og avslutte dagen med metalmusikk i bilen. Tar du kollektivtransport har du metalmusikk på hodetelefonene. Du kan også lytte til metal hvis du sykler eller går til jobb. Dette kan du også gjøre selv om du ikke har muligheten til å spille musikk i selve arbeidstiden. Du trenger i hvert fall ikke å gå hele dagen uten musikk, for i dag er det lettere enn noen gang å spille musikk overalt.

Heavy metal

Nye innlegg

Heavy Metal

abubize-business