Dra på festival i USA

kate      -

Dra på festival i USA

Det er flere unike metalfestivaler å sjekke ut i USA. Dersom du tenker å dra på festivaler over USA, er dette en flott mulighet til å oppdage flere festivaler. Dra på ferien med det billigste forbrukslån på markedet, til å oppfylle feriedrømmen din. I et land som statene er også stedet for å oppleve flere av de store musikerne innen sjangeren.

Rockville og Aftershock

Når å være best mulig forberedt til en slik reise, er det viktig å planlegge økonomien og spare. Du kan for eksempel gå for det billigste forbrukslån. Med det billigste forbrukslån kan du bruke lånet til det du ønsker, som for eksempel en reise. Det er flere festivaler du kan dra til innen rocke og metal-sjangeren. Rockville er en av dem og den befinner seg i Daytona Beach i Florida. Her kan du forvente artister innen rock og metal med opptil 45 band på fire scener. Programmet har bestått av Metallica, Lynyrd Skynyrd og Rob Zombie. Aftershock festivalen befinner seg i Discovery Park, Sacramento i California. Den skal være blant de større festivalene i statene med fire dager med rock. Deres program har også bestått av Metallica. Her kan du også oppleve både legender og nyere band.

Fra Louder Than Life til NY Deathfest

Dra utenom de vanlige feriedestinasjonene til å oppleve litt mer landlig kultur i festivalen Louder Than Life. Her kan du oppleve å høre alt fra Judas Priest til artister innen andre sjangre som Snoop Dogg. Her er det også mye flott mat og drikke tilgjengelig for enda mer glede på festival. Når du først er på grensen til Illinois, kan du dra til Cave-In-Rock, Illinois for deres Full Terror Assault Metal festival. Her er det flere dager med festival, flere scener og camping. Vi må selvsagt ikke glemme alle festene som også skjer under festivalen. Videre har du Maryland Deathfest i Baltimore, Maryland. Dette skal by på Amerikas største metal fester. Her besøker flere metalband festivalen fra hele verden. Dette er dermed stedet å oppdage noe nytt eller å bare nyte det kjente. Over 500 band fra over 30 land besøker festivalen. NY Deathfest er en festival som foregår i Brooklyn i New York. Dette er kanskje ikke byen du forventer en metallfestival. Her er det mer lokale band som får spille på scenen, i alle fall dem som faktisk blir booket. Det er et skikkelig grotte- og kjeller vibe. Noe som er perfekt for noe heavy metall. Her blir det en fantastisk og minnerik held med musikk med skikkelig heavy rockere og sulten fanbase. Utenom disse nevnte festivaler, er det selvsagt langt flere festivaler å besøke. Det er bare til å gjøre en undersøkelse og finne frem til noe som kan være interessant.

Heavy metal

Nye innlegg

Heavy Metal

Kategoriar

    • Ingen kategoriar
abubize-business